11.2.18

Harmaa Mandala Madness

Mietin pitkään jaksanko aloittaa näin isoa projektia kuin Mandala Madness, mutta onneksi jaksoin! Tästä tuli mun mielestä aivan ihana.


Monet on ilmeisesti tehneet samalla ohjeella myös tyynynpäällisiä ja mäkin makustelin hetken josko olisin pitäytyny pienemmässä mittakaavassa. Nyt meillä ei kuitenkaan ollu tarvetta tyynyille, joten päätin tehdä peiton. Vaikka ohje on todella pitkä ja se koostuu monesta osasta, pysyi mielenkiinto virkatessa yllä koska jokainen rivi on erilainen. Ja vaikka mäkin oon virkannut elämäni aikana mielestäni suhteellisen paljon, tuli tätä tehdessä opittua paljon uutta. Ohje on ihan super, sen tekijä on kyllä taitava virkkaaja. Ohje on maksuton ja löytyy usealla eri kielellä (myös suomeksi siis!) tämän linkin takaa.

 

Halusin tehdä peiton edullisesta langasta, joten päädyin Red Heart Soft akryylilankaan. Prismassa lanka maksoi 2,5 € kerältä ja koko peittoon niitä kului 15 kpl, eli yhteensä noin 1500 grammaa. Materiaalien hinnaksi tuli siis alle 40 €. Koukkuna käytin langan suosituskokoa eli 5, jolla virkkuusta tuli kivan ilmavaa.

 
En virkannut kaikkia osioita, vaan lopetin 10 osan jälkeen. Mun mandalassa on 68 kerrosta, eli tein 10. osan lähes loppuun. Halkaisija on 150 cm, joten se riittää oikein hyvin yhdelle tyypille torkkupeitoksi.

Onko muut tehneet samaa projektia?


2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis! :) Mie oon vaan vierestä ihaillut virkkailijoiden erilaisia versioita, itse vähemmän virkkailen, enimmäkseen neulon. Mutta ihania nää on! Ehkä jonain päivänä innostun itsekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kannattaa koittaa, voi jäädä koukkuun :D

      Poista