19.7.17

Keltaiset kesäsukat

Hieman on postailu jäänyt kaiken muun tekemisen alle :) Käsitöitä on kyllä valmistunut muutamia ja useita on työn alla. Oon niin kärsimätön tyyppi, että kun saan jonkun idean, on pakko lähteä toteuttamaan sitä heti ja edellinen työ jää kesken. Sitten joutuu keräillä intoa niiden keskeneräisten aloittamiseen. Ja sitten potea jonkin tason huonoa omaatuntoa kun joka paikasta löytyy kutimia, kankaanpaloja, suttulappuja ja mitä lie. Mä huomaan usein vähäsen ahdistuvani tavarapaljoudesta, ja tämä keskeneräisten käsitöiden meri ei auta asiaa. Veikkaan kuitenkin etten oo yksin tällaisen ongelman kanssa? Teinkin jo sopimuksen itseni kanssa, etten aloita toteuttamaan uusia ideoita ennen kuin oon viimeistelly jonkin edellisistä.

Tässä nyt kuitenkin yksi valmistuneista töistä, ihanan pirtsakat keltaiset sukat. Sain äitiltä vanhoja lankoja muutaman korillisen (niitä on paljon!), ja nämä sukat syntyi ihan puhtaasta tarpeesta päästä jostain lankakeristä eroon. Lankana on Novitan 7 veljestä.
Etsin Pinterestistä ideoita, ja päädyin tälle sivustolle, jossa on vaikka kuinka paljon ihania ilmaisia neulemalleja. Valitsin sieltä mallin nro 21, jota neuloin sukan varteen eteen ja taakse, ja jatkoin sitä vielä sukkaosan päälle.Kuvat on otettu viime viikonloppuna mökillä, jolloin villasukat eivät olleet yhtään liikaa, vaan juuri sopivat viileään kesäiltaan :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti