22.8.17

Pitsisukat

Näillä punaisilla pitsisukilla on hyvin samanlainen syntytarina kuin aiemmin neulomillani keltaisilla sukilla. Nämäkin neuloin ylimääräiseksi jääneestä langasta, joka on pyörinyt lankakorissa jo pitkään. Neulemallin löysin sukkiin myöskin samalta sivustolta.

Lanka on Novita 7 veljestä ja sukat on neulottu kärjestä aloittaen. Tykkään muuten hirmusti tästä tavasta neuloa sukka. Lähinnä ehkä siksi, että kaiken langan pystyy käyttämään eikä jää pieniä keränloppuja.Oon kerran aiemminkin koittanut neuloa sukkia pyöröpuikoilla ja ajattelin koittaa uudemman kerran jos se vaikka nyt lähtisi sujumaan. Mutta ei. En tykkää siitä että kaapelia saa koko ajan olla nykimässä ja asettelemassa, ettei olisi tiellä. Mutta sukkien neulontaa varpaista varteen suosittelen kaikille, kokeilkaa ainakin!


2 kommenttia:

 1. Ihanat, just täydelliset villasukat, pakko tehdä.
  Mikä tuo sivusto oli? :)
  t. Uusi lukija 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja tervetuloa lukijaksi! :) Sivusto on tämä: http://www.li.ru/interface/pda/?jid=4658381&pid=381496938&redirected=1&page=0&backurl=/users/sama_lubov/post381496938/
   Se on hieman hämärännäköinen venäjänkielinen sivu, eikä kyllä täytä ihan tekijänoikeuksia, kun siihen on vain kopioitu tuo ihana neulekirja. Näissä sukissa oon soveltanut mallia 24 :)

   Poista