9.9.17

Keskeneräisistä töistä

Mä teen paljon käsitöitä ja mulla on aina useampia työn alla samaan aikaan. Tässä postauksessa ajattelin hieman käydä läpi millaisia käsitöitä ja diy-juttuja mulla on tällä hetkellä tekeillä.

Kuten jo jossain aiemmassa postauksessa mainitsin, mulla tuntuu nyt olevan niin monta projektia vaiheessa että yritän vähän himmailla itseäni ja tehdä ensin jonkun valmiiksi ennen uuden aloittamista. Välillä se on aika haastavaa kun somessa pomppailee silmille mitä ihanampia projekteja joita haluaisi toteuttaa itsekin. Jos jotakuta kiinnostaa, mun Pinterest-kansioita pääset tutkimaan tästä linkistä. :) Siellä pinnailen kaikenmaailman käsityöideoita.

Tässä siis listausta keskeneräisistä töistä:

Kameralaukku


Kameralaukku on ollut kauan työn alla ja jopa käytössä jo vaikka olikin hieman keskeneräinen. Teen tästä parempaa postausta piakkoin!


Virkatut tabletit ja lasinaluset


Tabletit meidän ruokapöytää koristamaan ovat itse asiassa jo höyryttämistä vaille valmiit, mutta en ole niitä esitellyt vielä. Ajattelin ehkä malttaa siihen asti kunnes saan ruokapöytämme maalattua valkoiseksi, luulisin siinä saavani parempia kuvia.


Pinkit lapaset ja sukat


Viimeksi Lankamaailmassa käydessäni Maija- ja Janne-langat olivat taas turmiollisesti tarjouksessa. Sieltä saatua saalista yritän siis käyttää näihin lapasiin ja sukkiin.


Mandala madness


Mandala madness -buumi taitaa olla ollut jo laantumaan päin (varsinkin kun Kalevala CAL alkoi..), mutta mä vasta virkkaan omaa mandalaani. Tämä on aika kovatöinen, mutta tästä tulee ihana!


Happypotamus


 Ja toinen buumi, josta oon pahasti jäljessä :D


Ruokailuryhmän muodonmuutos

Tämä taas yksi näistä projekteista, joiden saattaminen loppuun asti vaan kestää ja kestää. Tarkoituksenani on tehdä ruokapöydän tuoleihini uudet päälliset ja maalata pöytä ja tuolien jalat valkoiseksi. Olen jo keväällä hankkinut kankaat ja  kursinut kaikki neljä tuolinpäällistä jo jollain tasolla kasaan. Ne ovat siis viimeistelyä ja tuoleihin niittaamista vaille valmiit. Seuraavaksi pitäisi jaksaa lähteä maalikaupoille. Itse asiassa kävin jo kerran K-raudassa, mutta haluamaani maalia ei ollutkaan saatavilla, ja kaupassa tein tyhmän päätöksen kypsytellä vaihtoehtoja vielä kotona. Ja nyt homma on taas unohtunut ja lykkääntynyt parilla kuukaudella eteenpäin. Hullua, koska tiedän että kun saan maalit hankittua, hoidan maalaamisen loppuun nopeasti.


Singer-pöydän tuunaaminen


Mulla on huoneennurkassa tällaiset vanhan Singer-ompelukoneen jalat odottelemassa pöydänkantta. Nämä valurautaiset mustat jalat on kyllä kauniit! Jalkoihin kuuluu yllättävän hyvässä kunnossa oleva ompelukone, mutta päätin poistaa sen ja siirtää säilöön, sillä mulla ei olisi ollut sille sellaisenaan käyttöä. Täytyy myöntää että ompelukone oli kyllä superkaunis kaikkine koristeluineen, mutta pelkillä jaloilla on enemmän käyttöä. Onneksi koneen saa myöhemmin kyllä takaisin jos haluaa.

Mulla on tarkoituksena jättää jalat ihan tälläiseksi, olen ne vain putsannut hyväksi. Pöydän kansi vielä mietityttää. Ajattelin ehkä hankkia yksinkertaisen puulevyn ja maalata sen vaaleaksi. Mutta tämä tosin suunnitteluasteella vielä. Onko teillä hyviä vinkkejä Singerin tuunaamiseen?

4 kommenttia:

 1. Maalasin oman singerini jalat jollakin mustalla suihkemaalilla, en kyllä muista oliko metallimaali vai aivan tavallinen. Ja tummaksi petsattu puulevy pöydän kanneksi, toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota petsiä voisi kyllä harkita. Kiitos vinkistä! :)

   Poista
 2. Jokohan tuo Mandalasi on valmis? :) Olisi kiva nähdä, miltä se näyttää kokoharmaana. :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, valmista on! On itse asias ollut jo pitkään, postauskin siitä on luonnoksissa ja vielä pitäisi ottaa kuvat. Koitan saada tehtyä sen mahdollisimman pian :)

   Poista